Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Digi Oradea, locul al II-lea în turul Superligii Naționale de Polo


Poloiștii de la CSM Digi Oradea au încheiat prima jumătate a sezonului regulat din Superliga Națională de polo – ediția 2017/18 cu două înfrângeri, suferite pe terenul campioanei Steaua Stirom București.

Dubla confruntare, care a contat pentru runda a VII-a a campionatului intern, a adus, miercuri seara înfrângerea la două goluri a bihorenilor, scor 3-5, iar apoi, joi, un eșec la șase goluri diferență, scor 8-14.

În prima dispută, jocul a demarat favorabil campioanei, care a punctat de trei ori în primul act, fără replică din partea orădenilor de la CSM Digi. Următoarele două secvențe au consemnat însă egalitatea, ambele formații marcând câte un gol atât în sfertul II, cât și în sfertul III. Ultimul act a revenit elevilor antrenorului Dorin Costrăș, cu 1-0, care au irosit însă și șansa unei apropieri mai periculoase, prin ratarea unei lovituri de la 5 metri.

În acest meci, Roland Szabo, Marc Roca și Jesse Koopman au marcat câte un gol pentru CSM Digi.

Joi seara însă, bucureștenii s-au impus mult mai clar, cu 14-8, după ce, pe sferturi s-a consemnat: 4-1, 3-1, 3-3, 4-3.

Jocul a fost controlat de campioana în exercițiu. Aceasta a deschis partida foarte bine. Spre deosebire de prima încleștare, desfășurată cu 24 ore mai devreme, CSM Digi nu a reușit să reacționeze rapid, având dificultăți în apărare pe tot parcursul meciului.

În această dispută, Jesse Koopman a marcat de trei ori, Istvan Szabo a punctat de două ori, iar Viktor Kovats, Cristi Dobre și Ramiro Georgescu au marcat câte un gol fiecare, pentru CSM Digi. În replică, Nikola Murisic a înscris de cinci ori, iar Adria Delgado a marcat trei goluri.

Cu un bilanț general de 11 victorii și 3 înfrângeri, CSM Digi Oradea a încheiat, astfel turul de campionat pe locul al II-lea în Superliga Națională. Steaua Stirom București are, în schimb, 14 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *