Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Acțiuni în “oglindă”, la nivel național, ale Polițiilor Română și Ungară


Marți, se prezintă acțiunile în sistem “oglindă”, organizate la nivel național, de Inspectoratul General al Poliției Române și Poliția Ungară, în scopul diminuării riscului rutier în zona de frontieră a celor două state și pentru prevenirea victimizării cetățenilor prin accidente de circulaţie înregistrate pe drumurile publice din România şi Ungaria, în special în apropierea frontierei de stat comună, în care sunt implicaţi conducători auto români şi maghiari.

Acțiunile în oglindă se desfășoară potrivit Planului Comun de Acțiune, semnat în anul 2013, la nivelul celor două poliții naționale.

La eveniment participă șeful Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul de poliţie Florentin Brăcea, şeful Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, comisarul şef de poliţie Alin Antoniu Haniş, precum și șeful Poliției Rutiere Ungare, colonel de poliție Jozsef Oberling și locotenet colonel Attila Bacso, șeful Poliției Rutiere din județul Hajdu-Bihar.

Acțiunile rutiere în zona de frontieră, inclusiv cea din 12 decembrie, se  desfășoară concomitent în patru județe din partea de vest a țării, respectiv Arad, Bihor, Satu Mare și Timiș.

Ioana Lascău, IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *