Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Peste 150 de copii sunt în proiectul – concurs 3D – Romprest


Într-o atmosferă de bucurie, dans și voie bună peste 150 de copii au participat în Parcul I. C Brătianu,  la acțiunea organizată de Compania Romprest,  Primăria Oradea și Școala de Dans ”FIT Dance” .

Această acțiune de conștientizare a importanței protejării mediului a fost primul atelier D.D.D.(3 D) din cadrul Proiectului ”Atitudinea ECOntează”, dedicat copiilor.

În acest sens a fost organizat o acţiune eco-educativă la care au participat elevi din clasele primare, membrii şcolii de dans FIT Dance, cadre didactice, părinţi şi reprezentanţi ai Primăriei Oradea, Poliţiei Oradea şi Romprest.

Toți participanții au primit din partea companiei, tricouri, diplome de participare și medalii, de care copiii au fost foarte mândri. La finalul evenimentului, toți participanții au fost serviți cu fructe.

”Evenimentul a avut ca  scop conştientizarea şi informarea copiilor despre importanţa protejării şi preţuirii mediului înconjurator  şi stimularea acestora spre o atitudine  eco pozitivă faţă de tot ceea ce îi înconjoară, fata de mediul

Pe toată perioada desfăşurării evenimentului, Romprest a asigurat păstrarea curăţeniei, punând la dipoziţie serviciile şi dotările necesare.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *