Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Caravana UO a pornit la drum – 34 de licee, din șase județe, descoperă oferta educațională a Universității din Oradea


Sub coordonarea prorectorului prof. univ. dr. habil. Maria Eugenia Mureșan, Centrul de Consiliere și Servicii Privind Cariera (CCSC) și Biroul Comunicare ale Universității din Oradea derulează o ambițioasă campanie de promovare a ofertei educaționale, propusă viitorilor absolvenți de instituția academică.

Miercuri, 16 februarie 2022, reprezentanți ai Universității din Oradea au vizitat licee din localități aflate pe cursul Crișului Repede: Vadu Crișului, Șuncuiuș, Bratca și Borod. Cu acest prilej, directorii școlilor, profesorii dar și elevii au afirmat că Universitatea din Oradea este prima opțiune pentru marea majoritate a tinerilor de aici.

Psiholog dr. Adriana Borza, directorul CCSC, spune că această campanie își dorește să aducă la cunoștința elevilor claselor a XI-a și a XX-a, din licee care funcționează în localități cu o populație mai mică de 10.000 de locuitori, facultățile și oportunitățile pe care le pune la dispoziția lor Universitatea din Oradea. „Derulăm această campanie de informare a elevilor din dorința de a îi ajuta în vederea atingerii propriilor obiective, privind cariera și alegerea unui program de studii potrivit aspirațiilor și pasiunilor lor”.

Pe parcursul acestei campanii de informare, caravana Universității din Oradea, va vizita nu mai puțin de 34 de licee și colegii tehnice din județele: Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Alba și Hunedoara. Împreună cu informațiile despre facultăți, programe de master, condiții de cazare, burse și cam tot ce înseamnă viața de student la Oradea, elevii primesc câte un rucsac, în care găsesc un carnețel de notițe, un pix, un stick de memorie și, desigur, un pliant ce conține informații esențiale legate de Universitatea din Oradea.

Ca o altă componentă a campaniei de promovare, importantă pentru cei care încă nu au decis ce facultate vor să urmeze, reprezentanții instituției de învățământ vorbesc elevilor și profesorilor despre școlile de vară pe care Universitatea din Oradea le organizează și în acest an.

Biroul Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *