Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cortina Teatrului Regina Maria se ridică pentru stagiunea 2023-2024 cu spectacole fascinante și premiere de neuitat


Cu inima plină de bucurie, echipa Teatrului Regina Maria revine din vacanță pentru a păși într-o nouă o stagiune plină de emoție, umor și artă teatrală de calibru. Spectatorii se vor putea bucura în luna septembrie de două premiere, spectacole invitate, dar și producții deja consacrate ale trupei Iosif Vulcan.

O premieră de succes: „Cruzime și tandrețe”

Stagiunea începe cu premiera spectacolului „Cruzime și tandrețe” de Martin Crimp, regia: Andrei Dinu, programată în 24 august, de la ora 19:00, la Sala Transilvania. Publicul a răspuns cu entuziasm, iar biletele s-au epuizat rapid pentru această producție ce promite să impresioneze și să captiveze prin povestea sa profundă. Următoarea reprezentație va avea loc în 12 septembrie, iar biletele pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro sau de la agenția de bilete.

Așteptat cu nerăbdare: „Floare de cactus”

La sfârșitul lunii următoare, Teatrul Regina Maria pregătește o nouă surpriză pentru spectatori: comedia „Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, regia: Daniel Vulcu, care va avea premiera în 24 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Cu un scenariu ingenios și interpretări remarcabile, acest spectacol va aduce hohote de râs pe chipurile spectatorilor care gustă comediile de calitate.

Spectacol în deplasare: „Lux” 

Spectacolul „Lux” de Gabriel Sandu, revine pe scena Sălii Arcadia în 1 septembrie, de la ora 19:00. Spectacolul care abordează conceptul de pierdere în diferite forme, a reușit să capteze atenția oamenilor de teatru din țară, astfel, pe parcursul lunii se va juca în cadrul Festivalului de Teatru Piatra Neamț 2023 – Zona de siguranță și va face parte din programul Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent.

Revenirea de pe litoral: „Colivia nebunelor”

Spectacolul „Colivia nebunelor” s-a întors de pe litoral, după o reprezentație remarcabilă în cadrul SEAS – Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului. Cu energie proaspătă și entuziasm debordant, echipa teatrului vă invită să faceți parte din experiența nebună și captivantă pe care o oferă acest spectacol la Sala Mare, în 27 august, de la ora 19:00.

Un spectacol invitat: „Totul e relativ”

O altă noutate a acestui început de stagiune este spectacolul „Totul e relativ” de Alan Ayckbourn, regia Claudiu Goga, care va fi jucat de către echipa Teatrului Național din Târgu-Mureș – Compania „Liviu Rebreanu”. Comedia cu situaţii care mai de care mai încâlcite, mustind de cel mai bun umor britanic posibil, va avea loc în 5 septembrie, la Sala Mare, de la ora 19:00.

Varietatea reprezentațiilor în luna septembrie

Luna septembrie aduce o serie de spectacole diverse și captivante. De la comedii excepționale până la drame emoționante, Teatrul Regina Maria promite să aibă ceva pentru toate gusturile, astfel, iată  producțiile pe care le puteți revedea sau descoperi în această lună: „Scripcarul pe acoperiș”, „Ofertă atractivă”, „Genul acuzativ”, „Locotenentul din Inishmore”, „Fiul” și „Ultimii”.

Invitație către iubitorii de artă teatrală

Teatrul Regina Maria vă invită cu căldură să faceți parte din acest val de emoții și creație în stagiunea 2023-2024. Indiferent dacă sunteți deja spectatori fideli ai Teatrului Regina Maria sau vă aflați în căutarea unor experiențe artistice noi, suntem dedicați să vă oferim momente de neuitat în lumea fascinantă a teatrului.

Program și bilete

Pentru detalii despre programul complet al lunii septembrie, dar și despre spectacole, vă rugăm să accesați site-ul nostru oficial www.teatrulreginamaria.ro.

Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrului (deschisă marți și joi între orele 12-18, miercuri și vineri între orele 10-14 și sâmbătă între orele 11-13) sau online de pe Eventim.ro.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

_____________________________________________________________________________

Contact pentru presă:

Nume: Nemeș Ramona Gabriela

Funcție: Secretar artistic

Email: presa@teatrulreginamaria.ro

Telefon: 0747314263

Nume: Dometi Florina

Funcție: Secretar literar

Email: secretariatliterar@teatrulreginamaria.ro

Telefon: 0752598805

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *