Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea, a treia înfrângere în acest sezon


Așa cum s-a întâmplat mai mereu în ultimul timp, când a întâlnit echipa din Cluj, formația orădeană de baschet masculin CSM CSU a trebuit să se recunoască învinsă și sâmbătă seara, când a jucat în deplasare, în cadrul etapei a VII-a a campionatului Ligii Naționale.

Baschetbaliștii orădeni au jucat de această dată pe terenul campioanei, pierzând la un singur punct, cu scorul de 82-83 și, astfel, au suferit cea de-a treia înfrângere din actualul sezon.

Meciul a început într-o notă de echilibru, primul sfert fiind adjudecat de gazde la două puncte, cu 27-25. Din sfertul secund, campioana a început să se desprindă însă, astfel s-a ajuns ca în pauza mare să conducă cu o diferență de zece puncte, scor 52-42, după ce în sfertul secund clujenii și-au trecut în cont 25 de puncte, față de doar 17 ale orădenilor.

Din păcate, nici debutul părții secunde a jocului nu a fost favorabil bihorenilor, care au cedat și sfertul III, la patru puncte diferență, cu scorul de 14-18. În acest fel, cu zece minute înainte de final, Universitatea BT conducea la o diferență de 14 puncte, cu 70-56.

În ultima secvență de joc, elevii antrenorului Cristian Achim au început totuși o cursă de urmărire a adversarului, fapt ce a făcut ca scorul se devină tot mai strâns. Orădenii și-au adjudecat ultimele zece minute cu scorul de 26-13, insuficient însă pentru a întoarce soarta partidei în favoarea sa. În acest fel, rezultatul final al jocului a fost 83-82 pentru U BT Cluj, iar CSM CSU a trebuit să se recunoască învinsă încă o dată în fața rivalei care mai de fiecare dată ia luat fața în ultimul timp.

Principalul marcator de la bihoreni în acest joc a fost N. Milosevic, autor a 21 de puncte. El a fost urmat de O. Trotter, cu 14 puncte și de A. Valeika, cu 10 puncte. Au mai marcat pentru elevii antrenorului Cristian Achim: M. Pasalic și G. Gajovic, câte 9 puncte, P. Stamenkovic și B. Nicolescu câte 7 puncte și B. Țîbîrnă, 5 puncte. A mai jucat, fără să înscrie, căpitanul Andrei Mandache.

De la echipa clujeană, cei mai eficace baschetbaliști au fost G. Watson, cu 22 de puncte și L. Kromah, cu 18 puncte.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *