Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Din 1 septembrie s-a reluat admiterea. Locuri bugetate la Jurnalism și Științe Politice


 

Începând din 1 septembrie s-a dat startul pentru admiterea de toamnă la Jurnalism și Științe Politice (studii de licență) și la Masteratul de Politici Publice Europene de la Universitatea din Oradea.

Înscrierile se fac on-line pe admitere.uoradea.ro, pe adresele de e-mail: irispsc@uoradea.ro şi admitereirispsc@gmail.com, dar și la sediul Facultăţii de Istorie, Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, sala V04. Perioada de înscriere este între 1-16 septembrie 2020.

Oferta este una bogată: la Științe Politice mai sunt 8 locuri bugetate și 56 locuri cu taxă; la Jurnalism mai sunt 4 locuri bugetate și 36 locuri cu taxă; iar la Politici Publice Europene (master) mai sunt 9 locuri bugetate și 37 locuri cu taxă. Informații suplimentare pot fi obținute și la adresa https://irispsc.uoradea.ro/ro/admitere/licenta sau https://irispsc.uoradea.ro/ro/admitere/master.

Științele Politice și Jurnalismul sunt parte a unui domeniu de gândire critică privind analiza problemelor lumii contemporane, comunicare, presă scrisă, televiziune, radio, politici și rețele sociale, comportament politic, idei și instituții politice naționale și ale Uniunii Europene.

Mai jos, un clip video realizat de Rareș Cernea, student Anul II la Jurnalism

https://drive.google.com/file/d/1jXiWdsswjz_jfBRtxwmoe3eMpaRyvKBk/view

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *