Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fundația Comunitară Oradea și-a schimbat casa


Instituția amintită s-a mutat într-un spațiu nou, primitor și deschis pentru toți oamenii implicați activ în comunitate, începând din 14 octombrie, odată cu inaugurarea acestui spațiu.

Noul spațiu este destinat comunității, În acest context a fost lansată ”Vânătoarea de litere”, o campanie de promovare a hub-ului (sediului central) Fundației Comunitare Oradea, în care îi invităm pe toți orădenii să se implice!
Campania constă în afișarea în locuri diferite din Oradea a câte unui afiș cu o literă din noul nume al hub-ului (sediului) și cu un indiciu despre locul unde se găsește următoarea literă din denumire.
Cei care doresc să se alăture campaniei trebuie să ”vâneze” literele în amplasamentele din oraș, să le fotografieze și să le încarce pe pagina de Facebook a evenimentului ”Vânătoarea de litere” https://www.facebook.com/events/485659392017371/, iar mai apoi să ghicească noul nume al sediului nostru. Atunci când o persoană adaugă o fotografie, trebuie să eticheteze și locul unde a găsit litera. Pentru fiecare fotografie încărcată, Vernicolor România sprijină cu 1 leu programul Fondul Științescu Oradea.

Participanții la campanie, atunci când adaugă fotografia cu litera pe pagina evenimentului, nu doar fac o faptă bună, susținând Fondul Științescu Oradea, dar intră și în cursa pentru cele 12 premii puse la bătaie:

– cinci cărți

– cinci invitații duble la Cinema Lotus

– o cină pentru două persoane la Steak Hub Ramada

– două pizza și două băuturi la pizzeria Vezuv din Lotus 2.
Odată cu finalizarea campaniei ”Vânătoarea de litere”, în data de 14 octombrie, vom dezvălui numele hub-ului (sediului) Fundației Comunitare Oradea și îi anunță pe câștigătorii premiilor.

Persoană de contact:  Claudia Abrudan, Director Executiv  al Fundației Comunitare Oradea, tel: 0743 295 486; e-mail: director@fundatiacomunitaraoradea.ro

Fundația Comunitară Oradea este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, care își propune îmbunătăţirea vieţii locuitorilor din judeţul Bihor prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative locale. Facem posibil acest lucru prin încurajarea spiritului filantropic și de responsabilitate socială al organizaţiilor non-guvernamentale, companiilor și persoanelor fizice/grupurilor de iniţiativă, cu scopul de a acoperi nevoile mereu în schimbare ale comunității.

Luminița Bondar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *