Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Licitații pentru construirea și amenajarea bazinelor de înot didactice, în Bihor


Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Bihor a demarat procedura de licitație pentru proiectarea ”Bazinelor didactice de înot în localitățile Nucet și Săcueni, din județul Bihor.

Pentru ambele loturi s-au înscris câte 10 firme de proiectare. După parcurgerea etapelor de licitație, până în data de 7 martie 2018 nefiind depuse contestații, au fost declarate câștigătoare următoarele două firme:

  1. Pentru lotul 1 – Nucet, S.C. PROEXCO SRL (din Bihor), valoarea licitată fiind de 94.440 lei (în studiul de fezabilitate, valoarea estimată a fost de 158.785 lei)
  2. Pentru lotul al 2-lea – Săcueni, S.C. DAT CONSTRUCTIV S.R.L. (București), valoarea licitată fiind de 124.000 lei (în studiul de fezabilitate, valoarea estimată a fost de 257.865 lei)

 

Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor ne-a declarat: ”Termenul de realizare a proiectelor tehnice este de trei luni, pentru perioada martie – iunie 2018, astfel încât, deja în luna iulie am putea începe licitația pentru execuție, cel mai probabil pentru ambele orașe, prin ADD Bihor”

A.D.D. Bihor este structura care înglobează Consiliului Județean Bihor, 3 municipii și 6 orașe ale județului, având ca principal obiectiv de activitate derularea unor proiecte de infrastructură majoră.

 

Adrian Simon, Purtător de cuvânt al CJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *