Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea – Sportul Snagov 3-0, în deplasare


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au obținut sâmbătă un rezultat foarte bun, în deplasare, în județul Ilfov, pe terenul echipei Sportul Snagov, în prima etapă din returul campionatului Ligii a II-a. Astfel, elevii antrenorului Cristian Dulca au reușit să se impună clar, la scor de neprezentare, cu scorul de 3-0, realizând o surpriză plăcută pentru suporterii săi.

Meciul, care s-a desfășurat la Stadionul Voința, din Ghermăneşti, a adus cea de-a cincea victorie din acest sezon pentru „luceferi”, care la pauză conduceau deja cu 2-0. Golurile au fost marcate de Tînc, Vl. Rusu și Cl. Codoban.

În minutul 32 s-a deschis scorul, după un corner executat de pe dreapta de echipa bihoreană, iar fundașul central, Tînc a reluat cu capul, din 6 metri, la colţul scurt, învingându-l pe portarul gazdelor.

Nu au trecut decât patru minute și, în minutul 36, Luceafărul și-a majorat scorul. După un contraatac al elevilor antrenorului Cristian Dulca, mingea a traversat careul şi a ajuns la Ban, care a centrat pentru golgheterul Vlad Rusu, iar atacatul crescut de Viitorul a mărit diferenţa pe tabelă.

În repriza a doua tot orădenii au înscris, în minutul 79, prin Cl. Codoban, care a scăpat singur cu portarul Snagovului şi l-a mai învins o dată pe acesta.

Jocul s-a încheiat cu 3-0 pentru Luceafărul, care a obținut una dintre cele mai clare victorii din această stagiune și, astfel, s-a răzbunat pentru semieșecul din tur, cu formația din Snagov.

Acest succes le-a adus orădenilor și un salt important în clasament, părăsind zona retrogradării și ajungând acum pe poziția a 13-a.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *