Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

O descoperire uluitoare, în tratarea hipertensiunii


Părerea, că este imposibil să vindeci ușor și repede hipertensiunea, s-a fixat bine în mintea oamenilor contemporani. Deși această afirmație era învechită deja în anii 2000, majoritatea crede că nu există alte metode de vindecare, în afară de pastile, medici și operații scumpe.

Deja de mulți ani apar zilnic pe ecranele televizoarelor dumneavoastră și nu numai o dată am vorbit despre problemele vaselor de sânge și ale inimii. S-a vorbit mult despre metodele de tratare a hipertensiunii! În principal s-a vorbit despre tratamentul cu medicamente sau despre intervenția chirurgicală. Toate aceste metode au urmări iremediabile asupra organismului și asupra sănătății omului. În emisiunea noastră vorbim adesea despre chirurgie și despre tratamente medicale, dar foarte rar despre metodele din popor. Ele nu sunt pur și simplu numai niște rețete ale bunicii, ci au fost recunoscute în mediul științific, și, bineînțeles, de telespectatorii noștri. Astăzi vom vorbi despre acțiunea curativă a remediilor naturale.

Cu siguranță, acum sunteți nedumeriți, despre ce remedii curative poate fi vorba pentru tratarea hipertensiunii? Într-adevăr, cum pot plantele să ajute în tratarea unei boli atât de serioase, precum hipertensiunea? Dacă vă aduceți aminte, cu câteva ediții în urmă spuneam că există posibilitatea ”declanșării” regenerării organismului, cu ajutorul acțiunii asupra unor anumiți receptori ai celulelor organismului nostru. Așadar, pentru tratarea hipertensiunii și nu numai, trebuie să pornim procesul de ”întoarcere”, adică, să readucem celulele la starea lor inițială. Căci medicina, în cea mai mare parte, este o luptă cu efectul. Însă trebuie eliminată anume cauza și readus organismul la starea lui inițială.Tocmai de aceea, după luarea dozei corecte din anumite substanțe, care fac parte din compoziția deosebită a remediului Heart Tonic, aproape toți pacienții simt ușurime, ca și când ar fi renăscut. Bărbații, la rândul lor, simțeau un aflux de putere, potență mare, un puternic aflux de energie, au început să doarmă mai bine.

Terapia naturală ajută și în cazul unor boli îngrozitoare, precum hepatita, ciroza, prostatita, psoriazisul, osteocondroza. Conform cercetărilor, remediul Heart Tonic acționează cel mai bine în cazul hipertensiunii, căci hipertensiunea poate apărea din cauza metabolismului dezechilibrat și din cauza acțiunii incorecte a celulelor. Când avem probleme, hipertensiunea distruge organismul, iar când totul este bine, organismul se tonifiază. Adică întregul sistem influențează direct starea organismului. Iar această legătură ajută foarte eficient în lupta cu boala.

Și cum funcționează, veți întreba? Vă explic. Terapia naturală, cu ajutorul unor substanțe concrete și a antioxidanților, acționează asupra unor anumiți receptori ai celulei, care sunt responsabili de regenerarea ei și de capacitatea de lucru. Are loc ”transcrierea” informațiilor despre celulele bolnave pe celulele sănătoase. În concluzie, în organism începe procesul de însănătoșire, și anume, se întoarce, cum spunem noi, la ”starea de sănătate”.

În acest moment există un centru științific, care pregătește și vinde acest remediu unic, Heart Tonic. Se vorbește foarte mult despre el pe canalul nostru și pe alte canale. Și vă spun, nu degeaba! Nu este un simplu produs, ci un amestec din cele mai rare și puternice substanțe naturale curative. Heart Tonic și-a dovedit eficiența nu numai pacienților, dar și științei, care l-a recunoscut drept un preparat eficient. Hipertensiunea dispare în 50-60 de zile, după cum au arătat cercetările. Cel mai important lucru este să urmați indicațiile de utilizare!

L-am invitat pe Igor Krâlov, unul dintre miile de pacienți, pe care produsul Heart Tonic l-a ajutat:

Igor Krâlov: – Cu fiecare zi care trece mă simt mai bine. Hipertensiunea a regresat considerabil! De asemenea, s-a produs o însănătoșire generală a organismului: nu mă mai deranjează ulcerul, mi-am putut permite să mănânc de toate. Am crezut! Am înțeles că este singura soluție pentru mine! Apoi s-a terminat cu toate, durerile de cap au dispărut. La sfârșitul tratamentului eram complet sănătos! Com-plet!! Cel mai important lucru în terapia naturală este acțiunea complexă. Tratamentul clasic NU elimină CAUZA bolii, ci doar luptă cu efectele ei. Însă Heart Tonic REFACE ÎNTREG ORGANISMUL, în timp ce medicii noștri folosesc veșnic termeni neinteligibili și mereu ne bagă pe gât preparate scumpe, care nu sunt de nici un folos…După cum am spus, eu personal l-am încercat”

Maria Voica: – Igor, povestiți-ne mai multe despre procesul de vindecare!

Igor Krâlov: – Am primit Heart Tonic după 3 zile. A sosit într-un plic, fără semne distincte. Remediul este foarte ieftin, în comparație cu suma pe care am cheltuit-o pe tratament, și aș fi cheltuit și mai mult, dacă nu aș fi comandat acest remediu! Are prospect, așa că puteți înțelege foarte ușor cum se folosește. Deja după prima utilizare se simte o îmbunătățire. Încercați, și mă veți înțelege.”

Maria Voica: – Vă mulțumesc, Igor. Acest produs deține toate certificatele, iar eficiența sa este verificată.

În România sunt foarte multe produse contrafăcute, care nu au nici un efect.

sursa: Maria Voica, Healthy live style

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *