Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Prostatita se poate trata cu ușurință, altfel conduce la cancer de prostată


Medic al unei academii private din domeniul ocrotirii sănătăţii

Daniel Badea, medic primar.

 

Stăpânește următoarele proceduri: prostatectomia radicală asistată robotic, rezecția transuretrală a prostatei și ablația cu laser a adenomului de prostată. Boala prostatei prezintă câteva pericole pentru bărbați, dintre care, cele mai importante:

– IMPOTENȚA

– ADENOMUL DE PROSTATĂ

– CANCERUL DE PROSTATĂ

În plus, impotența apare în 100% din cazuri, adică la fiecare bărbat suferind de prostatită. La unii mai devreme, la alții mai târziu, dar apare întotdeauna.

Cancerul de prostată apare în stadiile finale ale prostatitei, și tot destul de des. Acei bărbați care nu vindecă prostatita și trăiesc practic cu ea, ”se joacă cu focul”. Dacă doriți să aveți o viață lungă și o erecție bună, trebuie să vindecați prostatita. Și trebuie să faceți asta cât mai repede.

Problema constă în faptul că majoritatea bărbaților nu apelează la ajutorul medicilor. Unii consideră această boală inofensivă, iar alții rușinoasă. În concluzie, avem o situație în care bolnavii își ignoră pur și simplu boala. Și chiar dacă apelează la ajutor, o fac adesea în momentul în care este deja târziu și începe să se dezvolte tumoarea canceroasă.

Trebuie să înțelegeți că prostatita este o boală mortală, iar unul dintre pericolele principale este transformarea în tumoare canceroasă de prostată. Ceea ce, la rândul său, duce cel mai adesea la decesul bolnavului. Boala necontrolată și netratată evoluează uneori repede, deja în 1-2 ani ducând la apariția cancerului.

Însă acum a apărut o oportunitate unică pentru bărbați de a scăpa de această boală o dată pentru totdeauna, totodată fără vizite regulate la clinică.

Este vorba despre faptul că în anul 2017 a apărut un preparat revoluționar, care într-un interval de timp foarte scurt reface funcția prostatei , elimină inflamația, vindecă complet chiar și prostatita cronică, de asemenea, crește vizibil potența și durata actului sexual. Denumirea acestui preparat este PROSTECT. Este un produs național foarte accesibil, în ceea ce privește prețul, deși la elaborarea lui au participat și medici academicieni din Germania și Franța.

În anul 2017 Laboratorul în domeniul urologiei a efectuat cu succes studii clinice asupra unui medicament din noua generație PROSTECT. Serviciul de presă al laboratorului a afirmat în mod public:

1. Eficiența produsului Prostect, calculată în raport cu procedura standard (numărul de persoane vindecate din numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane, care au urmat acest tratament) a fost de 98%.

2. Lipsa simptomelor bolii după încetarea administrării preparatului (conform observațiilor pe o perioadă de șase luni) a fost în proporție de 99%.

3. După o săptămână de utilizare a preparatului toți pacienții au observat o creștere semnificativă a libidoului și a potenței.

4. Preparatul a favorizat creșterea duratei actului sexual la 95% dintre persoanele supuse testelor.

5. Nu au fost descoperite efecte secundare nedorite, inclusiv reacții alergice.

6. Preparatul revoluționar PROSTECT este recunoscut drept cel mai important remediu în lupta împotriva prostatitei.

Opinia specialistului:

Mihai Preda 
Medic al unei academii private din domeniul ocrotirii sănătăţii, specialist în domeniul urologiei, cu o experienţă de peste 40 ani în domeniu.

Până în anul 2017 nu a existat în țara noastră un remediu eficient și cel mai important, accesibil, pentru tratarea prostatitei. Iar acest fapt a dus la consecințe incredibile: un nivel de îmbolnăvire de 45% în rândul populației adulte și, lucrul cel mai înfiorător, 25% în rândul tinerilor. PROSTECT reprezintă un tratament revoluționar al prostatitei, un adevărat panaceu. Eficiența picăturilor este dovedită în practica din România, și deja în Europa. Compoziția unică și descoperirea de celule vii de către oamenii de știință au făcut din PROSTECT, un remediu de neînlocuit pentru prostatită.

Preparatul a trecut toate testele clinice, iar rezultatele au fost impresionante pentru specialiștii în urologie. Aproximativ 98% dintre bolnavi se însănătoșeau fără recidive. La restul dispărea complet simptomatologia și încetau procesele inflamatorii de la nivelul prostatei, și cu toate acestea, boala putea recidiva, dar se vindeca dacă se continua tratamentul cu preparatul Prostect.

De asemenea, datorită combinației unice a ingredientelor produsului Prostect, are loc o creștere impresionantă a potenței și duratei actului sexual.

De asemenea, cu sprijinul Academiei Private de Urologiei, a fost realizat un sondaj, care a întrecut așteptările noastre:

Sondajul Academiei de Urologie: Cum ați scăpat de problemele cu prostatita?

Medicamente:
23%
Preparatul PROSTECT:
47%
Medicina populară:
8%
Sunt în căutarea unei soluții:
17%
Nu cred că este posibil:
5%

 

Preparatul PROSTECT este bun prin faptul că rezolvă problema în complexitatea ei. Are un efect extraordinar de vindecare asupra întregului sistem genito-urinar al bărbatului. Cu alte cuvinte, după un tratament cu acest preparat, organismul masculin începe să funcționeze ca la vârsta de 25 de ani. Din acest motiv îl recomand absolut tuturor bărbaților. Chiar dacă nu aveți prostatită, preparatul acționează în mod profilactic și crește vizibil potența.

Medicamentul este certificat în România, cât și în multe state europene. Francezii, de exemplu, au atins un procent mare al persoanelor vindecate.

 

Dragi bărbați, nu vă neglijați ! Bucurați-vă de viață, nu vă condamnați la impotență și nu vă puneți în pericol viața! Acest produs încă nu se vinde în farmacii, încă se produce în cantitate mică. Îl puteți cumpăra doar de pe Internet. 

sursa: Dr. Daniel Badea și Mihai Preda 

5 Responses “Prostatita se poate trata cu ușurință, altfel conduce la cancer de prostată”

 1. Dinicu Braghina
  octombrie 18, 2017 at 6:02 am

  D-lor doctori, va rog sa-mi trimeti si mie medicamentul PROSTONOR pentru prostatita , pentru 30 de zile de tratament la adreasa: IORDACHE LAZAR, str.Oobor, bloc nr.8, Sc.A, etj.1, ap.7, municipiul Buzău, județul Buzău.

 2. Dinicu Braghina
  octombrie 18, 2017 at 6:03 am

  Domnule Iordache, vă rog să-i contactați direct pe distribuitori. Dinicu Braghină

 3. A. Roman
  decembrie 13, 2017 at 7:07 pm

  Domnule dr Badea, bateți câmpii cu ProstSano sau este pe bune?! Acest produs se adresează prostatei sau libidoului și potenței?! Prostatita nu este o inflamare, și ca orice inflamare se vindecă cu un antibiotic? Fapt pentru care n-am auzit români plângându-se că nu s-au vindecat de această chestiune? Cum să comand un medicament de pe un site fără să cunosc prospectul acestuia, fără să știu ceva de un site care încercând să intri te dă afară antivirusul?! Cum se face că, încercând să afli ceva despre acest produs, domnul Google nu-ți întoarce niciun rezultat? Cum să fie certificat și în România, nu-l găsești în farmacii, nu-l găsești pe internet, nu vi se pare dubios?! Domnule Badea, sunteți medic, domnule, cel puțin așa susțin, dar de ce nu vă găsesc pe organigrama niciunei instituții spitalicești? Este mai mult decât o șarlatanie, n-aveți conștiință, n-aveți scrupule! Cred că sunteți măcelar! Aceleași gânduri și pentru dl dr (sâc) Mihai Preda.

  • Alexandru
   aprilie 13, 2019 at 5:12 pm

   In sfarsit un tip cu capul pe umeri. Imi place comentariul. M-as recomanda dar sunt membru al unei mari agentii private de cercetare a spatiului cosmic si nu pot sa divulg numele. Medicii din reclama au primit bani sa-si publice foto pe site. Ei sunt non-name sau poate s-au specializat împreună cu chirurgul italian.

  • Alexandru
   aprilie 13, 2019 at 10:46 pm

   Dupa cum isi tine mainile cred ca este mai mult pianist decât medic.
   Câti bani o fi luat sa-si dea cu parerea pt. acest produs? Nu-i este rusine.
   Sunt in stare sa-mi cer scuze daca prezinta pe lângă „Certificat”, copie dupa diploma si doc. care atesta locul de munca la academia privata. Daca nu, acel „Certificat” nu atesta decat statutul pe care-l are: papagal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *