Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii de la CSM Oradea au pierdut și meciul de baschet, cu Steaua


Sportivii de la clubul bihorean CSM Oradea au pierdut la sfârșitul săptămânii și duelul baschetbalistic cu Steaua, nu numai cel de la polo. Sâmbătă seara, în ultimul joc din sezonul regulat al Ligii Naționale la baschet masculin, la Sala Mihai Viteazul din București, gazdele de la CSM Steaua Eximbank s-au impus la o diferență de cinci puncte în fața elevilor antrenorului Cristian Achim.

Meciul din București a fost foarte echilibrat, cu multe răsturnări de scor și cu victoria steliștilor conturată în ultimele două minute.

Primul sfert a fost adjudecat de orădeni, cu 14-12, însă în următoarele zece minute, gazdele au fost la timonă, au marcat 30 de puncte, față de numai 25 ale bihorenilor și astfel, în pauza mare Steaua conducea cu 42-39.

Sfertul al treilea a fost foarte bun, în schimb, pentru elevii antrenorului Cristian Achim, care au trecut la conducere și chiar s-au distanțat un pic, după ce în aceste zece minute au marcat 24 de puncte, cu zece mai mult decât gazdele. În acest fel, în ultima pauză s-a intrat cu avantajul de șapte puncte al CSM CSU-ului, scor 56-63.

Deși în primele minute ale ultimei secvențe, bihorenii au fost la timonă, treptat, steliștii au forțat, s-au apropiat și în ultimele două minute, au egalat, respectiv au preluat conducerea, reușind chiar să se distanțeze la cinci puncte și să câștige în final cu 85-80.

A fost, astfel, a șaptea înfrângere pentru CSM CSU Oradea în acest sezon, care va intra în faza a doua a competiției, aceea a locurilor 1-6, de pe poziția a IV-a.

De departe, cel mai bun marcator din acest joc a fost Kriss Richard, de la CSM CSU Oradea, cu 24 de puncte.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *