Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Ștafeta Veteranilor – INVICTUS ROMANIA – ediția a VIII-a


 

Ștafeta Veteranilor Invictus ajunge  în Oradea.

În contextul sărbătoririi Zilei Armatei României, în perioada 1-25 octombrie se desfășoară, la nivel național, cea de-a VIII-a ediție a Ștafetei Veteranilor Invictus, la care participă peste 500 de voluntari – militari și civili.

Acțiunea presupune purtarea unei ștafete reprezentată de una dintre culorile drapelului tricolor – albastru, galben și roșu, pe trei trasee. Toate cele trei trasee însumează peste 3500 de kilometri și se vor reuni la Carei, de Ziua Armatei României – 25 octombrie, întregind astfel drapelul tricolor.

Oradea se va regăsi și anul acesta pe harta Ștafetei Veteranilor Invictus, pe traseul albastru. Ștafeta va ajunge în municipiul Oradea, sâmbătă, 23 octombrie, ora aproximativa 18.00, adusă de către voluntarii militari și civili din Arad.

Duminică, 24 octombrie, ora 7.30, voluntarii Invictus din Oradea vor porni, în alergare, spre Carei. Startul se va da de la Centrul 54 Comunicații și Tehnologia Informaticii, situat pe str. Armatei Române.

Scopul evenimentului este acela de a cultiva simbolul absolut al curajului, devotamentului, patriotismului, spiritului de sacrificiu, respectului față de eroii neamului și al dragostei nemărginite față de țară.

Activitățile se vor desfășura cu respectarea normelor privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, impuse de autorități la nivel central și local.

Chiar dacă eforturile noastre nu vor fi niciodată suficiente pentru a exprima recunoștința față de sacrificiul eroilor de ieri și de azi, a alerga sau pedala o distanță mai mare decât cea de ultramaraton, într-un moment atât de reprezentativ pentru națiunea noastră, cum este Ziua Armatei Române, reprezintă un adevărat exemplu de spirit Invictus.

Persoana de contact, pentru detalii suplimentare, este liderul local al Invictus România, d-na Mihaela Toderici, tel. 0726.839188,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *