Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Turneul de calificare la Campionatul Național de Baschet Feminin (U14)


Oradea găzduiește la acest sfârșit de săptămână jocurile turneului de calificare cu numărul 3 din cadrul Campionatului Național de Baschet feminin, revervat categoriei de vârstă de U14.

Sunt prezente cinci echipe, ACS For You Cluj Napoca, LPS Alba Iulia, CSS Bega Timișoara, Crișul Oradea I și Crișul Oradea II.

Meciurile sunt programate de vineri până duminică la sala de sport LPS Bihorul și la sala de sport din Sântandrei.

Vineri, în prima zi de jocuri, de la ora 16, la Sântandrei, ACS For You Cluj Napoca se va duela cu LPS Alba Iulia, iar de la ora 18.30, la LPS Bihorul, Crișul Oradea I va întâlni Crișul Oradea II.

Apoi, toate meciurile de sâmbătă și dumincă, atunci când vor avea loc câte două reuniuni pe zi, sunt programate numai la sala LPS Bihorul. Prima reuniune cu jocuri de sâmbătă va debuta de la ora 9.30, iar cea de-a doua de la ora 15.30. În fine, duminică, prima reuniune va începe de la ora 8.30, iar a doua, de la ora 15.30.

Organizatorii turneului sunt clubul Crișul Oradea și Federația Română de Baschet, în colaborare cu Liceul cu Program Sportiv Bihorul și Primăria Comunei Sântandrei.

De menționat că echipa CS Crișul I Oradea, antrenată de Ioana și Daniel Anica, are șanse reale de calificare în primele opt formații din țară, deși sunt doar la al doilea sezon competițional.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *