Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Vigilență continuă la frontiera de vest


Cetăţean român fără permis de conducere, depistat de polițiștii de frontieră la volanul unui autoturism

În data de 06 decembrie 2017, în jurul orei 1, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român  Mihail T., în vârstă de 21 de ani, din judeţul Alba, la volanul unui autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Italia.

La controlul specific, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă  documentul de identitate şi permisul de conducere. Acesta nu a prezentat permisul de conducere, motivând că nu il are la el.

Cu ocazia verificărilor specifice în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu are permis de conducere eliberat de autorităţile române.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, urmând ca la finalul cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat şi predat autorităţilor competente un tânăr pe numele căruia era emis un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea pentru infracţiunea de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În data de 04 decembrie 2017, în jurul orei 10,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Valea lui Mihai, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Petrică P, în vârstă de 24 de ani.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 8 luni pentru săvârşirea de infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice .

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comisar șef, Laura Bondar, ITPF Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *