Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Transformarea digitală a IMM-urilor. Soluții și oportunități


În cadrul acestui eveniment ne dorim să oferim participanților facilitarea accesului la informații și resurse cu privire la: servicii de digitalizare și inovare în valoare de până la 120.000 EUR pentru IMM-uri, oportunități de formare a competențelor digitale pentru angajați (POCU), oportunități pentru finanțarea infrastructurii digitale (PNRR), dar și oportunități de business prin rețeaua Enterprise Europe Network.

Toate aceste oportunități sunt încurajate și sprijinite de către invitații de onoare pe care o să-i avem respectiv: intervenție din partea ministrului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja, cuvânt de deschidere din partea primarului Municipiului Oradea Florin Birta, dar și a senatorului, Adrian Hatos.

Ne bucurăm de prezența la eveniment și a Alinei Silaghi, director la Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, a Mirelei Mărcuț, Digital Policy și a Prof.univ. Tiberiu Vesselenyi de la Universitatea din Oradea, care vor prezenta informații și proiecte de interes pentru mediul de afaceri local.

Atașat găsiți agenda evenimentului, împreună cu un vizual aferent. De asemenea, regăsiți si un comunicat de presă care include prezentarea pe scurt a proiectului Transilvania Digital Innovation Hub.

Pentru o bună organizare internă este necesară înscrierea, posibilă până la data de 26 ianuarie 2023, completând formularul: https://forms.gle/aNrEXgXPzg8wqkuE7. Ulterior, locul în cadrul evenimentului va fi confirmat printr-un email.

Deoarece este un eveniment de bun augur pentru companiile din Oradea – Bihor, ne-ar ajuta mult o preluare a acestor informații înainte de eveniment, pentru diseminarea informației.

Pentru orice alte informații, detalii stăm, cu drag, la dispoziție.

 

ANTONIA DUMA

PR & Communication Specialis

TRANSILVANIA IT CLUSTER 

Address: 55-57-59, Constantin Brâncuși Street, 400458 Cluj-Napoca, Cluj, România

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *