Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

BLOG

4 Responses “BLOG”

 1. octombrie 9, 2018 at 11:43 am

  CA CETATEAN ROMÂN VA MULTUMESC PENTRU COLABORARILE UTILE A JOBURILOR OFERITE PE SAITURILE DE JOB, UNELE UTILE ALTELE NEUTILE FIIND DEJA EXPIRATE UNELE UTILE DAR ORARE DRASTE VA MULTUMESC. CU STIMA GHEMES MELANIA ASTEPT IMBUNATATIRI IN DOMENIUL JOBURILOR DE PE SAIT…!

 2. martie 24, 2019 at 8:39 am

  Mia făcut mare placere și o onoare pentru mine a fi cetățean a acestei tari frumoase și a patriei mama plăcerea e de partea mea cu mult drag va doresc succes în toate activitățile depuse și ce vor urma pe parcursul anilor ce vor urma.

  Ghemes Melania Aurelia

 3. august 1, 2022 at 2:52 pm

  Bună ziua mă numesc Ghemes Melania Aurelia sunt din Oradea ca cetățean Român vreau sa va comunic ca am nevoie de ajutorul dvs. Sa ma sprijiniți în cea mai buna idee de a colabora cu cetățenii, si cetățenii cu Primăria. 1) spatii goale nefolosite de primărie în grija primăriei sa se dea cetățenilor Romani care au mașini detectate sa le poată pune în siguranță pe acel teren cu un beneficiu de ambele părți sa se plătească o taxa ca să poată tine masina stricata pe acel teren o perioada pana la rezolvarea problemei, ca ceilalți cetățeni cu mașinile funcționabile sa poată parca în liniște și pace . V-as ruga sa îmi dați un răspuns sper ca consiliul meu sa fie acceptabil și util atât cât statului cât și cetățenilor. Va cer sprijinul cu acordul dvs. Va multumesc , cu stima Ghemes Melania Aurelia.

 4. august 1, 2022 at 3:09 pm

  . Bună ziua mă numesc Ghemes Melania Aurelia
  Sunt cetățean al acestei 5ari România și vin cu o propunere convenabila pentru ordinea Mașinilor cu probleme ,nu mai au unde parca cetățeni .
  Cer sprijin Primăriei Oradea în ambele beneficiari ca Primăria sa dea un spațiu liber o parcela de teren care este liber se poate folosi ,unde Cetățeni cu mașini parcate care trebuiesc reparate nu au unde le pune ,sa le dea Primăria Oradea un spațiu de închiriat cu o suma qcceptabila și aibă beneficiu și alte mașini funcționarilor sa se poată parca în parcările de la destinația lor .Va rog frumos sa facem ce este necesar pentru ambele părți amiabil de comun acord cu cetățeni sa facem fapte bune și folositoare în beneficiul celor în cauza .Va mulțumesc frumos .

  Cu stima
  Ghemes Melania .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *