Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„24 de ore pentru un zâmbet”, eveniment caritabil la Lotus Center


Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, în parteneriat cu Lotus Center Oradea va organiza săptămâna viitoare, vineri, 16 decembrie, cea de-a V-a ediție a evenimentul sportiv caritabil, „24 de ore pentru un zâmbet”.
Evenimentul va fi organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru secţia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea și se va desfășura de vineri, 16 decembrie, începând cu ora 18.00 până sâmbătă, 17 decembrie, la ora 18.00, în zona de foodcourt Lotus Center.
Pe parcursul evenimentului vor fi amplasate 3 benzi de alergare și 3 biciclete spinning în Lotus Center la Food Court la etaj (la etajul complexului comercial Lotus Center, chiar lângă scările rulante), pe care se va alerga, respectiv pedala încontinuu 24 de ore.
Sponsorii și publicul se vor putea alătura sportivilor având la dispoziţie două benzi de alergare şi două aparate spinning. Participarea se poate face în schimbul unei donații, pe bază de rezervare. Doritorii sunt rugați să ia legătura cu Răzvan Chiriac pentru rezervări(0724313481).

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *