Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul Oradea, remiză albă cu Universitatea Cluj, acasă


Formația de fotbal Luceafărul Oradea a disputat sâmbătă ultimul joc amical din această vară, înaintea începerii noii ediții a campionatului Ligii a II-a.

Astfel, formația bihoreană, a primit la stadionul din Sânmartin, replica echipei Universitatea Cluj, în compania căreia a remizat cu scor alb, 0-0.

Deși pe parcursul jocului s-au consemnat mai multe ocazii de poartă, până la urmă nu s-a marcat, dar ambele combatante s-au declarat mulțumite de prestația avută.

La Luceafărul cu această ocazie și-a făcut redebutul mijlocașul Paul Păcurar, cel care sezonul trecut a plecat de la echipa bihoreană la Pandurii Tg. Jiu, în Liga I. Acum însă, cum formația din Tg. Jiu a retrogradat în liga secundă, Păcurar s-a reîntors la formația orădeană.

În meciul cu echipa suporterilor din Cluj, antrenorul Cornel Țălnar a început partida cu: Poiană –Balea, Al. Iacob, A. Cordoş, I. Ban – Asanache, Ţegle – C. Roşu, Codoban, Bedea – Hergheligiu. Pe parcurs au mai intrat însă și: Mutu, Păcurar, Feher, Tomozei, Chiş Toie și Goge.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *