Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În Liga a II-a, Luceafărul Oradea a remizat acasă, cu Academica Clinceni, 1-1


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea nu au reușit să se impună sâmbătă, pe teren propriu, în disputa cu echipa Academica Clinceni, din cadrul etapei a VIII-a din Liga a II-a.

Bihorenii au primit la Stadionul Iuliu Bodola repica echipei ilfovene, antrenată de ex-orădeanul Erik Lincar, în compania căreia au terminat la egalitate, cu scorul de 1-1. La pauză s-a consemnat tot egalitate, dar cu scor alb, 0-0. Meciul a fost echilibrat, viu disputat, ambele echipe luptând cu ardoare pentru punctele puse în joc.

„Am întâlnit un adversar foarte bun, o echipă organizată, o echipă care joacă de mult timp împreună, cu un antrenor care-i așează foarte bine în teren, cu câțiva jucători de liga I, Constantinescu, Pulhac, chiar Vlad Mihalcea, care a și jucat la Steaua. Au jucători foarte buni, dar eu zic că am controlat jocul în mare măsură. Am reușit să conducem, am avut cele mai mari ocazii, chiar dacă și eu au avut ocaziile lor. Un lucru pozitiv pe care l-am remarcat la echipă, că, în sfârșit, reulim să ducem un meci, să fim mult mai proaspeți până pe final. Sigur, îmi pare rău că nu am câștigat cele trei puncte. Practic am ratat două puncte, dar echipa a arătat mult mai bine, am construit, am încercat să punem mingea jos și prin construcție să ajungem în fața porții”, a declarat, după partidă, antrenorul echipei Luceafărul, Cristian Dulca.

La joc a asistat și președintele clubului bihorean, Lucia Vladimirescu, care a dat asigurări presei orădene că echipa va juca în continuare la Oradea, cel puțin până la iarnă. Alte voci, din anturajul noii conduceri a clubului bihorean, suțin însă că și în retur echipa va evolua tot la Oradea. Chesionat la conferința de presă după joc, pe acest aspect, antrenorul Cristian Dulca a precizat că el știe că „echipa va evolua tot la Oradea”.

De menționat însă că la joc au asistat și aproximativ 100 de spectatori, care au venit în dimineața jocului cu două autocare de la Tg. Jiu și care au format o galerie pentru Luceafărul, fiind dotați chiar și cu vuvuzele, atmosfera creată de aceștia auzindu-se pe tot parcursul partidei. Un alt aspect interesant a fost faptul că cinci dintre suporterii veniți de la Tg. Jiu au montat pe marginea terenului mai multe bannere, cu diferite mesaje de mulțumire: „Echipa Luceafărul Oradea mulțumește tuturor suporterilor!”, „Blidaru alături de echipă! Luceafărul vă mulțumește!”, „Oradea e de Liga I” și „Echipa Luceafărul Oradea mulțumește Consiliului Local Oradea”.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *