Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Turneul semifinal al campionatului Diviziei A 2, de volei, seria de vest


Echipa de volei feminin CSU Oradea organizează, la sfârșitul săptămânii, Turneul semifinal al campionatului Diviziei A2, la care participă primele patru echipe clasate în seria de vest. Acestea sunt: FC Argeș Pitești, ACS Transilvania Brașov, CSU Politehnica Timișoara și, bineînțeles, echipa gazdă, CSU Oradea.

Studentele orădene de la CSU au avut o evoluție foarte bună, reușind să obțină 13 victorii din 16 jocuri disputate în acestă ediție de campionat, clasându-se, astfel, pe locul secund în sezonul regulat. Apoi, au învins în ambele jocuri echipa Cetate Deva și au repetat performața obținută în anii anteriori prin acestă calificare.

Conducerea formației bihorene își dorește ca la turneul semifinal echipa să evolueze cât mai bine și să se claseze pe primele două locuri la finalul acestui turneu pentru a obține dreptul de participare la turneul de promovare în Divizia A1.

Turneul semifinal se va desfășura în perioada 13-15 aprilie, iar meciurile vor avea loc la Sala polivalentă a Universității din Oradea, după următorul program: vineri și sâmbătă meciurile sunt programate să înceapă la orele 16 și 18, iar duminică, de la orele 10 și 12.

Ședința tehnică, de  joi, 12 aprilie, la ora 20, stabilește ordinea jocurilor, prin tragere la sorți.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *