Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Luceafărul joacă, la Sibiu, cu AFC Hermannstadt, în etapa a XXIX-a


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea dispută la sfârșitul de săptămână jocul cu ocupanta poziției secunde a clasamentului Ligii a II-a și una dintre candidatele serioase la promovare, AFC Hermannstadt. Partida, care este înscrisă în cadrul etapei cu numărul XXIX, a celui de-al doilea eșalon fotbalistic al țării se va desfășura la Sibiu, sâmbătă, cu începere de la ora 11,30, jocul urmând a fi televizat.

După înfrângerea din Vinerea Mare, de pe teren propriu, cu CS Mioveni, bihorenii nu au tocmai cel mai bun moral pentru această confruntare, cu echipa ce a eliminat FCSB-ul din Cupa României. Totuși, deși sunt conștienți că le va fi foarte greu, elevii antrenorului Cristian Lupuț au plecat către orașul de pe malurile Cibinului cu gândul să facă un joc bun și, astfel, să obțină și un rezultat e măsură.

Hermannstadt-ul este o echipă bună însă a Ligii a II-a în acest sezon, având mari șanse să obțină promovarea, după ce a acumulat 65 de puncte în urma celor 28 de etape desfășurate până în prezent. Elevii antrenorului Alexandru Pelici au, de altfel, o singură înfrângere în acest sezon și numai 11 goluri primite, ceea ce spune mult despre forța ei defensivă.

De partea cealaltă, orădenii se situează momentan pe locul 11, cu 34 de puncte, obținute ca urmare a înregistrării în cele 28 de etape a 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri.

În meciul tur, desfășurat în 30 septembrie, la Sânmartin, cele două echipe au remizat cu scor alb, 0-0.

Reamintim că chipa bihoreană nu se mai bazează pe serviciile jucătorului ofensiv Andrei Antohi, acesta fiind exclus din lot după jocul de la Clinceni, se pare, pe motive de indisciplină, deși reprezentanții clubului bihorean se feresc să ofere motivul. Totuși, pentru jocul de sâmbătă, revine golgheterul Vlad Rusu, care la partida cu cei din Mioveni a fost accidentat.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *