Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Vremea în Oradea, în minivacanța de 1 Mai


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va fi caldă și frumoasă, în perioada minivacanței de 1 Mai, cu un cer mai mult senins și temperaturi mult peste media acestei perioade.

 

Vineri, variabil, la inceput, se va degaja in cursul zilei, când își face apariția și soarele. Maxima zilei nu va trece de 21ºC, în timp ce minima va coborâ spre 9ºC.

Sâmbătă, vremea va fi frumoasă și caldă, cu un cer variabil mai mult senin, cu temperaturi la amiază, în jurul valorii de 27ºC și minima de 16ºC. Vântul va avea unele intensificări, la amiază, din sector SV.

Duminică, vremea va fi relativ frumoasa, cu innourari trecatore, dar cu sanse reduse de precipitatii. Temperatura aerului se va situa, la amiaza, in jurul valorii de 28ºC, iar minima din cursul noptii va cobori spre 13ºC. Vant moderat din sector predominant S.

Luni, vremea va fi frumoasă și caldă, cu o maxima de 27ºC și minima de 14ºC. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări din sector sudic.

Marți, vremea va rămâne foarte caldă, pentru această dată calendaristică, cu un cer variabil, mai mult senin. Maxima zilei va urca la 28ºC, în timp ce minima, din timpul nopții, va coborâ la 15ºC.

La munte, vremea va fi caldă și frumoasă în cea mai mare parte a perioadei. După amiaza sunt posibile înnorări și ploi rapide de vară. Temperatura aerului se va situa, ziua, între 10ºC și 20ºC, iar noaptea intre 5ºC și 15ºC. Luni noaptea și marți, sunt așteptate ploi, în partea de sud a Munților Bihor.

sursa: ANM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *