Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

A doua ediţie a concursului de ciclism „Qubiz Bike Ride”, la ștrandul 1 Mai


Asociația Qubiz, în parteneriat cu Asociaţia Woodfellas, a dat startul înscrierilor pentru cea de-a a doua ediţie a concursului de ciclism „Qubiz Bike Ride” (călătorie cu bicicleta). Acesta va avea loc sâmbătă, 16 iunie, în zona Ştrandul cu Valuri, în stațiunea 1 Mai.

Cu trei trasee diferite, Qubiz Bike Ride e deschis bicicliştilor de orice vârstă şi orice nivel de experienţă. Traseul experimentaților (Race)– 28 km, iar cel deschis (Open) – 14 km este pentru cei care preferă un ritm mai lejer. La cel de-al treilea traseu al familiei, se pot înscrie copii însoţiţi de un aparţinător (părinte, unchi). Mai multe detalii despre trasee şi premiile pentru fiecare categorie sunt disponibile pe site-ul evenimentului, https://qubizbikeride.ro/.

„Prima ediţie de Qubiz Bike Ride a dovedit încă o dată, că mersul cu bicicleta e unul din cele mai frumoase şi mai uşoare moduri de a-i aduce pe oameni împreună. Toți participanții și organizatori s-au simţit foarte bine şi astfel s-a  decis să continuăm aceasta iniţiativă. Fiindcă în 2018  se aniversează 10 ani de Qubiz, marcăm evenimentul împreună cu comunitatea locală încurajând sportul şi mişcarea, care au un rol deosebit de important în menţinerea unui stil de viaţă sănătos. Pe de altă parte, dorim să susţinem educaţia, atât prin programe interne pentru elevi şi studenţi, cât şi prin contribuţia la proiecte externe“, a declarat Marcel Anghel, CEO-ul Qubiz.

După cum anunță organizatorii, anul acesta, taxa de înscriere la Qubiz Bike Ride va fi donată în întregime Fondurilor de „Burse” şi „Ştiinţescu”, proiecte derulate de Fundaţia Comunitară Oradea.

Prin Fondul de Burse, copiii proveniţi din familii defavorizate beneficiază de suport material sub formă de rechizite şi alte bunuri pentru a-şi putea continua studiile. Al doilea proiect, Fondul Ştiinţescu este o inţiativă educatională non-formală, cu metode alternative de predare prin care cei mici pot să îşi dezvolte pasiunea pentru ştiinţe si tehnologie. În 2018, prin Fondul Ştiinţescu vor fi finanţate 21 de proiecte, printre care şi Coder Dojo.

În momentul înscrierii la concurs, concurenţii vor putea alege proiectul înspre care vor să doneze banii. Cei care s-au înscris până pe 31 mai au beneficiat de un preţ redus de promoție, pentru taxa de înscriere, de 25 de lei/persoană. Din 1 iunie, taxa de înscriere este însă de 35 de lei/persoană.

Cei interesaţi se pot înscrie online până vineri, 15 iunie, ora 12 pe https://qubizbikeride.ro/.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *