Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bilete de tratament pentru pensionari, în seria a XII-a


Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate un număr de  396 de bilete de tratament, pentru seria a XII-a, începând cu 11 august 2018, în stațiunile: 1 Mai, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Sângeorz, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Tinca, Tușnad, Vatra Dornei, Venus.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei zilnic, de luni pana joi intre orele  8-14, iar vineri intre orele 8-13, pana in data de 3 august 2018, la ora 13. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se face din data de  6 august 2018, la ora 8.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata din care să rezulte ca mandatarul este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferente lunii iulie  2018 (copie si original)/adeverinta eliberata de catre angajator cu castigul brut aferent lunii anterioare repartitiei, precum  si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Carmen Polman, Director Executiv Adjunct al CJP Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *