Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

O nouă serie de 420 de bilete de tratament, pentru pensionarii bihoreni


Casei Județene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 420 de bilete de tratament, pentru seria a XIV-a, începând din 12 sptembrie 2018, pentru stațiunile: Amara, Buziaș, Călimănești, Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, 1 Mai, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacul Sărat, Moneasa, Neptun, Olănești, Saturn, Sângeorz, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol, Târgu Ocna, Tinca, Turda, Tușnad, Vatra Dornei.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele  8-14, iar vineri între orele 8-13, până in data de 5 septembrie  2018, la ora 14. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se face din 6 septembrie 2018, de la ora 8.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata din care sa rezulte ca mandatarul este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii trebuie să prezinte cuponul pentru plata pensiei aferent lunii august 2018 (copie și original), adeverință eliberată de angajator cu câștigul brut aferent lunii anterioare repartiției, precum și biletul de trimitere (formular cu regim special) de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Carmen Polman, Director Executiv Adjunct al CJP Bihor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *