Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Asociația Județeană de Box Bihor se revitalizează, din propria-i cenușă


Conducerea Asociației Județene de Box Bihor dorește să iasă din anonimat și să se apuce de treabă. Astfel, președintele Sebastian Silaghi a convocat Adunarea Generală extraordinară a AJB, pentru data de 13 septembrie.

„Asociația Județeană de Box Bihor, doreşte convocarea în sesiune extraordinară a Adunării Generale a Asociaţiei Judeţene de Box Bihor pentru data de 13 septembrie 2018.

Sebastian Silaghi, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Box Bihor (AJBB), convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Box Bihor, care se desfăşoară în 13 septembrie 2018, la ora 16, la sediul DJST Bihor.

Scopul Adunării Generale este de a afilia cluburile active de box cu membrii noi conform cererilor de afiliere adresate adunării generale din judeţul Bihor, alegerea consiliului director al AJBB, evoluţia boxului în judeţul Bihor, modificarea sediului, diverse şi constituirea Asociaţiei Judeţene de Box Bihor cu membrii şi componenţa exactă”, se arată în comunicatul remis marți, presei.

Prin această ședință, conducătorii forului pugilistic bihorean, intenționează practic să strângă rândurile și să înceapă o „activitate care să ducă la revitalizarea boxului din județ”, după cum ne-a precizat președintele Silaghi.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *