Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Lansări de carte | FITO 2023 – Mircea M. Ionescu și Elisabeta Pop


Luni, 5 iunie, de la ora 11:00, la Librăria Humanitas, vă invităm la o dublă lansare de carte, care va avea loc sub egida Festivalului Internațional de Teatru Oradea.

Dramaturgul Mircea M. Ionescu prezintă publicului orădean trei volume de teatru scurt, care se înscriu în regulamentul Festivalului de Teatru Scurt, secțiunea principală a FITO:  „Revolta lui Rasputin”, „Careul de 16 metri, cu zei, activişti şi gradaţi” și „Acvariul din deșert”.

Criticul de teatru și fostul secretar literar al Teatrului Regina Maria lansează volumul „Ariel din spatele scenei”, o carte care conține mărturii, speranțe, anecdote și revolte ale secretarilor literari din teatrele românești – oameni din culise, cu un aport considerabil în procesul de creație al unui spectacol.

Vor fi prezenți la eveniment teatrologul Marinela Țepuș, dramatugul Mircea M. Ionescu, criticul de teatru Elisabeta Pop, secretarii literari ai Teatrului Regina Maria Florina Dometi și Ramona Nemeș, directoarea Trupei Iosif Vulcan Victoria Balint și toți iubitorii de carte interesați.

Ne-ar face mare plăcere să fiți alături de noi la eveniment!

Vă așteptăm cu drag!

 

Florina Dometi
Secretar literar
Teatrul Regina Maria
 0752 598 805
ftsoradea@gmail.com
Piața Regele Ferdinand I, Oradea
www.teatrulreginamaria.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *