Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Tabără de creație la Bratca


Centrul de Cultură al Județului Bihor organizat cu succes o tabără de creație la Bratca, în perioada 5-9 iulie 2023. Evenimentul a reprezentat o oportunitate extraordinară pentru tineri de a participa la activități captivante de pictură și sculptură în lemn, sub îndrumarea unor artiști și experți de prestigiu din domeniu.

 La această ediție a taberei de creație, ne-am bucurat de prezența și contribuția deosebită a profesorului Liviu Buțiu, managerul instituției culturale, care a adus un plus de expertiză și entuziasm în desfășurarea evenimentului.

 Tabăra de creație de la Bratca a reprezentat un mediu inspirator pentru tinerii prezenți, având ocazia de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a-și exprima creativitatea într-un cadru prielnic, înconjurat de frumusețea naturală a locului și de energia creatoare a celorlalți participanți.

 Centrul de Cultură al Județului Bihor a avut în vedere încurajarea talentului și pasiunii pentru artă ale tinerilor, oferindu-le această platformă de învățare și exprimare artistică. Activitățile de pictură și sculptură în lemn au oferit participanților posibilitatea de a explora diferite tehnici și de a se inspira reciproc, creând astfel o atmosferă vibrantă și stimulatoare.

 Ne bucurăm să vedem că tinerii talentați au răspuns în număr mare la invitația noastră și au adus un suflu nou în această tabără de creație.

 Dorim să mulțumim tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea acestei tabere de creație, precum și tinerilor talentați care au contribuit la atmosfera specială a evenimentului.

 Centrul de Cultură al Județului Bihor este o instituție dedicată promovării și susținerii culturii în județul Bihor. Prin intermediul evenimentelor și proiectelor organizate, centrul își propune să aducă artele și tradițiile locale mai aproape de comunitate și să ofere un spațiu de dezvoltare și expresie artistică pentru tineri talentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *