Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

A V-a ediție a Zilei Părinților Adoptivi, la Grădina Zoologică Oradea


Sâmbătă 29 aprilie între orele 11-17, la Grădina Zoologică Oradea, are loc a V-a ediție a Zilei Părinților Adoptivi.

Este o inițiativă a grădinii orădene prin care se dorește crearea unei platforme de acțiune comună a celor care îndrăgesc animalele, atât prin vorbe cât mai ales prin fapte, desideratul principal fiind propagarea ideii de bunăstare a animalelor din grădini zoologice și respectul față de natură.

Cei mai mici vizitatori, împreună cu părinții lor se înscriu pe lista persoanelor adoptive de animale și vor putea să alimenteze și să participe la întreținerea cu public, în cuști sau padocuri a cailor, poneilor, suricatelor, lemurilor, păsărilor exotice, maimuțelor Moja, mai puțin a animalelor periculoase.

În timpul zilei, angajații grădinii zoologice oferă curioșilor, detalii despre animalele pe care le au în grijă. Pe parcursul celor 8 ore se lansează parteneriate și acorduri de colaborare între marile magazine și Grădina Zoologică Oradea cu privire la acordarea gratuită a alimentelor necesare vieții animalelor din stocurile nevandabile, care se apropie de expirare, pentru a hrăni ”pensionarii” grădinii.

Dinicu Braghină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *