Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”, campanie naţională


Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANTIP) în parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom) lansează campania online de prevenire a traficului de persoane în vederea exploatării sexuale „Alegi să preţuieşti sau să striveşti?”.
Campania urmăreşte reducerea cererii traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, prin informarea şi sensibilizarea opiniei publice cu privire la cauzele şi efectele acestui fenomen infracţional.
Grupul ţintă principal este format din utilizatorii de facebook de gen masculin, grupul ţintă secundar este format din utilizatorii de facebook de gen feminin care pot deveni vicime traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, iar grupul ţintă general este reprezentat de publicul larg, utilizator de informaţie online.
Mesajul campaniei constă într-un îndemn de a nu cumpăra servicii sexuale „NU PLĂTI PENTRU SEX! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”.
În cadrul campaniei va fi lansat şi concurs pentru cei mai activi utilizatori.

Informaţii lămuritoare:
Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este Coordonator Naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

Biroul de presă ANITP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *