Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Ambasadorul Regatului Thailandei în România va fi oaspetele Universității din Oradea


Vizita își propune să contribuie la strângerea legăturilor dintre Universitatea Rangsit (Thailanda) și Universitatea din Oradea.

Cu prilejul acestei vizite, Excelența Sa domnul Chairat Porntipwarawet, va semna în Cartea de Onoare a universității, va participa la inaugurarea unui colț dedicat țării sale, la Biblioteca Universității din Oradea, instituție în favoarea căreia va face și o donație de cărți.

Evenimentul inaugural are loc la ora 10:00, la Biblioteca Universității din Oradea. După aceasta Excelența Sa domnul Chairat Porntipwarawet, Ambasadorul Regatului Thailandei la București, va răspunde întrebărilor jurnaliștilor prezenți.

Vizita are loc în contextul în care Universitatea din Oradea are deja câțiva studenți thailandezi și, la rândul lor, mai mulți studenți orădeni au decis să își continue studiile doctorale în regatul din Asia de sud-est.

„Deseori, tineri thailandezi se interesează de specializările cu predare în limba engleză pe care Universitatea din Oradea le pune la dispoziția studenților străini, la nivel de licență, master și doctorat. Prin strângerea legăturilor cu Ambasada Regatului Thailandei în România, ne dorim să-i ajutăm pe tinerii din această țară să vină să studieze la Oradea”, spune prorectorul prof. univ. dr. Sanda Monica Filip.

 

Florin BUDEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *