Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fără precedent ! angajații C.J.Bihor rămân fără salarii din cauza consilierilor PNL


Consilierii județeni liberali s-au opus categoric ordinii de zi de ședință, amenințând că nu vor ceda, ordine de zi care cuprindea proiecte de investiții, stabilirea salariilor de bază pentru angajați, trecerea societății Parcuri Industriale din SRL în SA și validarea mandatului unui consilier județean PSD. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi mai prevedea aprobarea cofinanțării, din bugetul Consiliului Județean, necesară reabilitării și modernizării unei porțiuni din Drumul Apuseni, aceasta după ce Guvernul a decis micșorarea contribuției de la 21 la 3 procente din investiție.

„V-am transmis ordinea de zi încă de săptămâna trecută. Doar nu vreți să spuneți că înainte, cu 5 zile de ședința extraordinară nu se poate propune o nouă ordine de zi? Un material a fost suplimentat de ieri, cel referitor la faptul că se renunță la dosarul care are în instanță ca părți Județul Bihor și PNL Bihor. Am anunțat liderul grupului PNL că renunțăm la acțiunea din instanță, prin care PNL blochează proiectele de hotărâre”, a spus Pásztor Sándor.

În aceste condiții, președintele Pásztor Sándor a convocat pentru ora 14, o nouă ședință extraordinară.

sursa: newsbihor.ro

N.R.  Pentru ca nu s-au înțeles consilierii între ei, ședința este reconvocată pentru ziua următoare la ora 10. Bravo consilieri, halal să vă fie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *