Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Asociația Italienilor din Bihor îi invită pe orădeni la manifestări tradiționale


Asociația propune orădenilor evenimentul Buon Natale!  un sfârșit de săptămână sărbătoresc, alături de comunitatea italiană și îi invită la câteva manifestări culturale.

Sâmbătă 14 decembrie, de la ora 19,45, la Cetatea Oradea, Sala de Conferințe, corp E, la Concertul de Crăciun susținut de Orchestra de cameră din Timișoara, sub bagheta maestrului Enrico Cannata, și Corul Excelsior și condus de maestrul Iosif Todea va fi transmis live, în streming, din Biserica Millennium din Timișoara.
În program, muzică de: Boito, Cannata, Marcello, Morricone, L. Mozart, Nicolini, Procol Harum, Verdi, Vivaldi.

Un alt eveniment, în colaborare cu Consulatul Onorific al Italiei la Timișoara își propune, la final, să ofere vin spumant și cozonac-panettone, iar cei dornici se  pot înscrie în Asociația Italienilor din Bihor. 

Duminică 15 decembrie, de la ora 16, sub Cupola Era Park, Zampognari  este un concert de colinde tradiționale italienești și de muzică instrumentală de sezon, în interpretarea maeștrilor cimpoieri Pietro Ricci e Palladino Alenuccio, din regiunea Molise (Italia).

Cu această ocazie și prin generozitatea Asociației „Italiani in Bihor”, peste 150 de copii primesc daruri de la Moș Crăciun!

 

 

 

Asociația Italienilor din Bihor, Biroul de Relații Publice    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *