Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Asociația Studenților Mediciniști din Oradea vine cu noi proiecte


A.S.M.O. – Asociația Studenților Mediciniști din Oradea organizează, un webinar, care are ca scop informarea publicului larg în legătură cu cele mai recente idei ce țin de sfera identității de gen și a tulburărilor psihosexuale, în viața de zi cu zi.

„Proiectul «Tulburări psiho-Sexuale», derulat în cadrul Departamentului pentru sănătatea sexuală și a reproducerii (SCORA), al A.S.M.O., are ca scop principal informarea publicului, atât în legătură cu diverse noțiuni actualizate din sfera identității de gen, cât și despre existența și manifestarea tulburărilor psihosexuale”, precizează organizatorii.

La eveniment va participa, în calitate de invitat special, dr. Andrada Chira, medic psihiatru. „Ea ne va ajuta să înțelegem, mai în detaliu, aceste tulburări, considerate rare, dar care încă stârnesc curiozitatea multora dintre noi”, spun reprezentanții A.S.M.O.

Conferința este deschisă publicului interesat și se va desfășura online, sub formă de webinar, pe platforma ZOOM, în data de 18.11.2021, de la ora 20:00. Atât link-ul întâlnirii, cât și Meeting ID-ul și Passcode-ul vor fi trimise, în prealabil, pe adresele personale de mail, în ziua evenimentului. Cei care doresc să ia parte la această activitate marca A.S.M.O. sunt rugați să completeze următorul formular de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYlChdUc7EPDQ48buiJpmezH18kzfJ2K1riZ4H3KJHRHPlQg/viewform?fbclid=IwAR362fyL4wEjhufGpXIS01lZEKDIw4O5GEHcHeoBr-Xa1PFZZF1d4pB5YTI

Data limită pentru înscrieri este 18.11.2021, ora 10:00.

Gazdele menționează faptul că informațiile cu caracter personal, culese cu acest prilej, vor fi utilizate strict în scop profesional, în cadrul acestui proiect.

 

Biroul de Comunicare UO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *