Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Autobuzul anului 2017 în Europa circulă și în Oradea, experimental


autobuz solaris1Descris ca extrem de silenţios şi fără emisii poluante, remarcat prin construcţia modernă, dar şi prin costurile scăzute în exploatare, autobuzul electric Solaris Urbino 12, a fost declarat “Autobuzul Anului 2017 în Europa”.

Autobuzul, de producție poloneză, cu podea joasă, lung de 12 metri, cu o capacitate de 30 de locuri pe scaune, este pus la dispoziţia orădenilor, vreme de o săptămână, pe diferite trasee ale liniilor de autobuz, începând de luni, 6 martie 2017, de reprezentanţa Solaris în România, în baza unui parteneriat de colaborare cu Oradea Transport Local. Autobuzul are o autonomie de deplasare de 200 de km după care bateriile trebuie reîncărcate în regim urgent. După 4 ani bateriile trebuie înlocuite. Deocamdată el poate transporta călători pe trasee scurte.

Pasagerii care vor călători cu acest autobuz, o vor face în mod gratuit pe toată perioada în care autobuzul se va afla în Oradea şi, pentru a-l evalua, invităm orădenii să răspundă la întrebările din chestionarul pe care îl vor putea completa accesând site-ul societăţii (www.otlra.ro).

Biroul de comunicare al OTL S.A. Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *