Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Autogara „Decebal”, de transfer al călătorilor, a fost terminată


De 4 ani, Consiliul Local Oradea a aprobat construirea mai multor autogari de transfer al calatorilor care naveteaza cu transportul interurban din Zona Metropolitana, in Oradea, spre a-si continua calatoria in cele trei parcuri industriale ale municipiului Oradea, dinspre Statiunea Felix, Beius, Deva, aeroport, Salonta, Arad, ori dinspre Alesd, Cluj. 

Pana acum a fost data in folosinta staţia de transfer al călătorilor „Nufarul”, care vin dinspre Deva, Beius, Felix. 

A fost inaugurata si autogara Decebal, ale carei dotari si functionalitate sunt menite sa-i adaposteasca pe calatorii dinspre Arad, Salonta. Ea are suprafaţa construită de 150 mp, pe structură metalică, cu izolaţie fonică şi termică. În interior sunt amplasate: ecran de informaţii pentru călători, aparate de autotaxare pentru vânzarea biletelor de călătorie judeţene şi urbane, dulap pentru păstrarea bagajelor, grupuri sanitare distincte pentru persoane cu dizabilităţi şi pentru mamă şi copil.
În exterior sunt amenajate 6 peroane prevazute cu bănci, coşuri de gunoi, iar în zona verde sunt flori, plante ornamentale, arbori şi gard viu. Valoarea construcţiei se apropie de 350.000 de lei
Dinicu Braghină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *