Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Handbaliştii CSM-ului Oradea au câștigat clar jocul de la Sibiu


Handbaliștii de la CSM Oradea au câștigat clar jocul de la Sibiu, din cadrul etapei a XII-a a campionatului Diviziei A, Seria B și au ajuns la cea de-a 9 victorie din 10 posibile în actuala ediție a competiției.
Elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au impus sâmbătă la o diferență de zece goluri, cu 32-22, în fața formației locale HC Sibiu, meci care a avut loc la Sala Transilvania.
Jocul a fost controlat de orădeni, care s-au desprins la 15-9 pe parcursul primelor 30 de minute de joc. Diferența a continuat să crească în repriza secundă, iar la final bihorenii au obținut un succes reconfortant.
Astfel, CSM Oradea are acumulate acum nouă victorii și un rezultat de egalitate, înaintea ultimei etape din tur, fiind la egalitate cu Minaur Baia Mare, de pe prima poziție a clasamentului.
Marți, cu începere de la ora 16 însă, la Arena Antonio Alexe, este programat ultimul meci al echipei orădene de handbal masculin pe anul calendaristic 2016.
În cea de-a 13-a etapă a Diviziei A, Seria B, CSM Oradea va primi replica echipei HCM Sighișoara. Partida va reprezenta derby-ul rundei, întrucât se vor întâlni echipele de pe locul II și III.
Chiar dacă se confruntă cu probleme de lot, Elvis Acsinia fiind operat luni de ligamente, iar Vlad Păunescu s-a accidentat în jocul de la Sibiu, antrenorul Sebastian Tudor, care se va putea baza la acest meci doar pe doi portari și zece jucători de câmp, speră să încheie turul cu o victorie, care ar încununa prestația bună avută de echipa bihoreană în această toamnă.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *