Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Palmares de excepţie al CSC Budo Sport, în 2016


budo1 După un an plin de competiţii, rezultate şi medalii, sportivii de la CSC Budo Sport au participat, sâmbătă, la competitia Open Shito Karate World Cup, desfășurată in Budapesta – Ungaria, fiind ultima competitie din anul 2016 pentru cadeti, juniori şi seniori.
Palmaresul din acest an al clubului CSC Budo Sport cumulează peste 200 de medalii, dar contorizarea finala a rezultatelor o vom face pina in 16 decembrie, cand avem festivitatea de premiere a sportivilor.
La linia de start a competitiei au fost prezenți 670 de sportivi din 14 tari, respectiv de pe 4 continente.
Delegația clubului a fost formată din 6 sportivi, 1 arbitru (Larisa Brindaş) si Sensei Florin Crişan.
Karatiştii şi-au aratat din nou forma sportivă bună, reuşind să se claseze pe primele locuri, obţinând 5 locuri pe podium:
Mălina Bogdan, locul I – Kumite Cadeti +52 kg
Andreea Bogdan, locul I – Kumite Juniori -58 kg
Ruzsa Attila, locul al III-lea – Kumite Juniori -68 kg
Echipa Kumite (Bogdan, Bogdan, Kosa), locul I
Echipa Kumite (Crisan, Ruzsa, Manci), locul al III-lea
Sportivele Mălina Bogdan si Andreea Bogdan au câștigat toate cele 4 meciuri disputate, la diferente mari de puncte.
Cu emoții dar hotărât, Ruzsa Attila a câștigat primul meci, dar l-a pierdut pe al doilea, in ultimele secunde, urmând ca apoi să câștige repasajul şi să obţină medalia de bronz la categoria Kumite Juniori -68 kg.
În 17 decembrie mai există de organizat o întrecere dedicată sportivilor sub 14 ani, Cupa de la Satu Mare şi astfel se incheie anul sportiv 2016.
Mulţumim site-ului UZP Bihor pentru susţinere, a sponsorilor şi părinţilor pentru finanţare, pentru că nu acelaşi lucru putem face federaţiei de specialitate, care nu ne-a sprijit în niciun fel în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *