Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Grupul Vivere este însăşi viaţa mea


vivere1 În toate timpurile, oriunde in univers, muzica a dat suflet, viaţa şi lumina mai inainte de vorbire, deasupra si dincolo de cuvinte.
Un destin karmic şi o întâlnire providenţială m-au construit prin muzică, pentru muzică, fără să vreau, fără să ştiu, firesc, aratându-mi de fiecare dată că nu exista alt drum. In toate timpurile, oriunde in univers , muzica a dat suflet, viaţa şi lumina mai inainte de vorbire, deasupra şi dincolo de cuvinte. Nu cunosc nicio formă de magie mai puternică, nu ştiu alt fel de a respira, nimic nu mă emoţionează aşa profund şi pentru nimic altceva nu simt o atât de mare pasiune. Da, acum stiu, am inteles in acesti ani ca muzica este religia mea si Vivere, insasi viata. vivere2 În cei 16 ani, am crescut şi m-am maturizat odată cu oamenii intraţi nu intamplator in familia Vivere. Am visat împreună, am muncit, am râs, am construit, am plâns, am înălţat şi ne-am descoperit. Nu, nu este acesta momentul unei retrospective, a unui istoric, chiar dacă aniversăm 16 ani de existenţă şi 10 ani de gale. Realizările şi momentele grele prin care am trecut, ca şi împlinirile, vorbesc despre noi.
Premiile, concursurile, emisiunile, concertele, piesele nu le pot enumera, nici măcar trofeele pentru că ele nu au constituit niciodată scopul principal, recunosc doar că întotdeauna ne-am dorit să fim cei mai buni. Într-o competiţie permanentă cu noi înşine, exigenţi, critici, motivaţi, aşa am reuşit să evoluăm demonstrând de fiecare dată că VIVERE înseamnă…PASIUNE !
Pentru mine, muzica rămane unicul mod în care ştiu să mă rog în fiecare clipă, fierbinte, cu ardoare şi recunostiinţă pentru acest mare şi preţios, dar înţelegând că nu contează ceea ce spun oamenii despre tine, ci ceea ce zice Dumnezeu !

Prof. Valeria Mişcuţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *