Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Artistul Radu Pământ a vernisat a 300-a sa expoziţie de artă


Artistul orădean Radu Pământ expune, până pe data de 22 ianuarie 2017, parte din cele mai semnificative picturi ale sale în Galeria Municipală, parter Corp C, din Cetatea Oradea.
În parteneriat cu Muzeul Cetății și Orașului Oradea, pictorul Radu Pământ și-a deschis în aceste zile o nouă expoziție ”AbstrART”.
Este ce-a de a trei sutea expoziție pe care cunoscutul artist orădean o organizează, de această dată evenimentul artistic reunind peste 26 de tablouri având diverse teme, toate lucrările fiind abstracte, de unde şi jocul de cuvinte care a dat numele expoziţiei.
Programul de vizitare este de la ora 12-17, de marți până duminică inclusiv, cu excepția zilelor de sărbătoare legale, când Galeria va fi închisă. Totodată, vizitatorii vor putea interacționa cu artistul orădean, având posibilitatea să pătrundă în lumea artistică a pictorului care în acest interval își va aduce ”atelierul de pictură” în fața iubitorilor de artă și frumos.
Radu Pământ s-a născut pe 9 iulie 1978, în Oradea și este absolvent al Facultății de Arte Vizuale Oradea, Specializarea pictură și membru UAP Romania.

Dr.Cristina Puşcaş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *