Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

O nouă autogară lângă gara CFR, pe Bulevardul Ștefan cel Mare în Oradea


Consilierii locali au aprobat înființarea celei de-a treia autogări din Oradea, pe Bdul Ștefan cel Mare – Gara Centrală CFR, realizată de Societatea de Transport Local SA.
Capacitatea autogării va permite deservirea tuturor operatorilor de transport care au aprobate trasee în zonă.
Autogara este finanțată în intregime din bugetul local al municipiului, urmând să fie integrată domeniului public al acestuia. Operatorul serviciului public va fi OTL SA. Valoarea investiției este de 1.165.000 de lei.
”Noua autogară va funcționa ca un terminal intermodal pentru călătorii care vin din alte localități, iar toți operatorii de transport care vor utiliza această stație vor intra astfel în legalitate pe teritoriul municipiului Oradea”, a menționat primarul Ilie Bolojan.
Contractul de execuție cu firma Abed Nego a fost semnat, lucrările la autogara din Bdul Ștefan cel Mare urmând să înceapă în primăvara acestui an, noua autogară urmând să devină funcțională, conform estimărilor, din toamna acestui an.
Autogara va avea hol de așteptare, birou administrativ, punct de vânzare bilete, spațiu comercial și grupuri sociale pentru femei/bărbați și persoane cu dizabilități.

Biroul de presă al Primăriei Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *