Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Poloiștii de la CSM Digi Oradea joacă acasă returul semifinalei Cupei LEN


Poloiștii de la CSM Digi Oradea dispută, sâmbătă seara, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, cel mai important meci de până acum din istoria participării în cupele europene. Astfel, vicecampioana României va primi vizita echipei Sport Management Verona din Italia, în returul semifinalei LEN EuroCup. Partida este programată cu începere de la ora 19.

Important este însă că echipa bihoreană are șanse reale de a se califica într-o finală continentală, lucru cu care poloul românesc nu s-a mai întâlnit după 1989.

Elevii antrenorului Kalman Kadar au de recuperat un deficit de două goluri, după ce în tur au cedat cu 10-12, la capătul unui meci pe care l-au controlat cu excepția ultimelor șapte minute de joc.

O veste bună pentru suporterii echipei bihorene pentru manșa a doua din această dublă confruntare o reprezintă faptul că pentru CSM Digi va debuta fundașul sârb Nicola Radjen. Acesta revine în activitate după ispășirea unei suspendări. „Unul dintre cei mai buni jucători sârbi ai actualei generații se află la primul contact cu poloul românesc”, se arată și pe site-ul clubului orădean, în prefațarea acestui joc.

Meciul CSM Digi – SM Verona din semifinalele LEN Euro Cup va fi transmis în direct de Digi Sport TV, însă conducătorii clubului orădean așteaptă cât mai mulți suporteri în tribunele Bazinului Olimpic Ioan Alexandrescu, pentru a-și susține favoriți în calificarea spre marea finală.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *