Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Sportivii orădeni de karate, pe podium


Sportivii de la C.S.C. Crişan Oradea au participat în data de 9 aprilie la două competiţii, acestea fiind Cupa „Dacicus”  la Orăştie şi Campionatul Naţional de Karate Interstiluri la Râmnicu Vâlcea .

Delegaţia care  a facut deplasarea  la Orăştie, condusă de instructorul sportiv – Patricia Blaj a fost formată din 11 sportivi .

La linia de start a acestei competitii au fost prezenti peste 200 de sportivi din România . Dacicus Orastie este un eveniment sportiv cu traditie iar pentru sportivii oradeni , o buna modalitate de stabilire a nivelului tehnic si de a pune in practica procedeele tehnici noi . Cei care sunt la inceput de drum, in cariera sportivă, au obtinut mai mult decat s-au asteptat (Andrei şi Alina Fence,  Paula Gherle, Laurenţiu Miere, David Vandici, Mihai Costea, Natalia Tripon) , iar cei care sunt sportivi consacrati, desi unii la numai 7 ani, au urcat pe podium fara probleme. Sportivii bihoreni  au aratat diferenta de pregatire dintre ei si restul participantilor .

Rezultate obţinute :
Daiana Vandici – Locul I – Kata şi  Kumite  Feminin
Alina Fence  – Locul I – Kata Feminin şi Locul  II – Kumite Feminin
Andrei Fence  – Locul III – Kumite Masculin
Andrei Matei – Locul III –Kumite Masculin

În acelaşi timp C.S.C. Crişan a participat cu o delegatie formată din 4 sportivi, condusă de Sensei Florin Crişan, la Campionatul Naţional de Karate Interstiluri, la Râmnicu  Vâlcea .

Participarea la acest Campionat Naţional este un criteriu de alegere a componenţilor lotului naţional fiind una dintre competiţiile majore din fiecare an, în fapt este competiţia de karate cu nivelul tehnic cel mai ridicat din România, la distanţă considerabilă faţă de orice alt eveniment similar. Au fost prezenţi un număr mare de sportivi, legitimaţi la 45 de cluburi din România .

Rezultate obţinute :
Andreea Bogdan  – Locul I – Kumite Juniori Feminin -59 kg
Adonis Crişan – Locul III – Kumite Cadeţi Masculin +70 kg

Sportiva Dalina Blaj  a participat pentru prima oara la un campionat national , unde a fost aproape sa castige primul meci . Malina Bogdan a pierdut repasajul categoriei de kumite  cadeti feminin – 54 kg, după ce a condus aproape tot meciul la o diferenţă de 3 puncte .

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *