Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Bănuit de împușcarea fără drept a unui câine, un localnic este cercetat penal


În după-amiaza zilei de sâmbătă, 16 decembrie, polițiștii Secției nr.7 Tileagd au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin 112 de la o femeie de 24 de ani, din localitatea bihoreană Picleu, că  în timp ce se afla cu câinele la pivnița proprietate personală, situată în afara localității Picleu, un bărbat i-ar fi împușcat câinele, care nu se afla în lesă.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat persoana bănuită că ar fi împușcat câinele, ca fiind un bărbat de 41 de ani, din localitatea bihoreană Brusturi.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, conform prevederilor Legii nr.205/2004 privind protecția animalelor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd. Totodată, la nivelul Inspectoratului de Politie Județean Bihor a fost dispusă efectuarea de verificări de către Polițiștii Biroului Control Intern.

Alina Dinu, IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *