Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea, 74-70, cu BC SCM Timișoara


După două înfrângeri consecutive, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au reușit să obțină din nou victoria în Grupa locurilor 1-6 din Liga Națională. Astfel, sâmbătă, la Arena „Antonio Alexe”, elevii antrenorului Cristian Achim s-au impus la o diferență de patru puncte, cu scorul de 74-70, în fața bănățenilor de la BC SCM Timișoara.

Partida, care a contat pentru prima etapă din returul TOP 6, a început bine pentru gazde, care și-a adjudecat primul sfert, cu 16-10. În următoarele zece minute, oaspeții au revenit, au marcat 21 de puncte, față de cele 16 ale bihorenilor, fapt ce a făcut ca în pauza mare s-a intrat cu o diferență de un singur punct între cele două echipe, scor 32-31 pentru CSM CSU.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru elevii antrenorului Cristian Achim, care au avut o evoluție excelentă în sfertul III, perioadă în care au marcat 27 de puncte, aproape dublă cât au reușit timișorenii, 15. În acest fel, la ultima pauză, avantajul bihorenilor a crescut la 13 puncte, scor 59-46.

Ca de obicei, ultimele zece minute, cele aferente ultimului sfert, au fost extrem de disputate și palpitante din nou, cu echipa oaspete, care a încercat o cursă de revenire. A avut o eficiență bună, cu 24 de puncte marcate, față de doar 15 ale orădenilor, dar scorul final a fost favorabil CSM-ului, care s-a impus cu 74-70.

Principalii marcatori ai bihorenilor în disputa de sâmbătă cu timișorenii au fost Goran Gajovic și Bogdan Nicolescu, autori a câte 14 puncte. De la oaspeți, de departe, cel mai eficace a fost Mladen Jeremic, cu 20 de puncte.

După acest succes, CSM CSU Oradea a acumulat 47 de puncte, are 19 victorii și 9 înfrângeri și ocupă locul 4, la egalitate cu Steaua, de pe locul al III-lea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *