Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au cedat la limită, la Sibiu


Deși au început foarte bine, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au cedat în cele din urmă, la limită, jocul pe care l-a disputat sâmbătă seara, în deplasare, la Sibiu, cu liderul clasamentului, BC CSU din localitate.

Partida s-a încheiat cu scorul de 93-92 pentru gazde, după ce orădenii s-au aflat la conducere până la finalul sfertului al III-lea. De altfel, primul sfert a fost câștigat clar de elevii antrenorului Cristian Achim, care au marcat în primele zece minute 27 de puncte, timp în care au primit doar 12. În sfertul secund, sibienii au mai revenit, au redus din handicap, după ce și-au adjudecat această secvență cu 23-18. Totuși, în pauza mare bihorenii au intrat cu un avantaj bun, de zece puncte, scor 45-35 pentru CSM CSU.

Pentru orădeni este a zecea înfrângere în actuala ediție de campionat, fapt care îi menține tot pe locul IV, fără șanse să mai termine TOP 6 pe primul loc.

După risipa de energie din jocul anterior, Martin Zeno nu a mai evoluat sâmbătă, la Sibiu, fiind menajat.

Vaidas Kariniauskas a fost principalul marcator al bihorenilor, cu 20 de puncte. În de aproape, el a fost urmat însă de Kristopher Jameil Richard, cu 19 puncte, și de Sean Morgan Denison, autor a 18 puncte.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *