Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au învins acasă pe BCM U FC Argeș


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea și-au continuat cu succes seria jocurilor din faza a doua a campionatului Ligii Naționale, Grupa locurilor 1-6, acolo unde, bihorenii s-au impus, sâmbătă seara, pe teren propriu, în fața piteștenilor de la BCM U FC Argeș.

Așa cum s-a întâmplat și în sezonul regulat, și de această dată, în etapa a II-a a fazei secunde a campionatului, elevii antrenorului Cristian Achim nu au întâmpinat probleme deosebite în a-se impune. Astfel, rezultatul jocului desfășurat la Arena „Antonio Alexe” a fost 77-66 pentru CSM CSU, ceea ce reprezintă cea de-a XVII-a victorie din acest sezon pentru orădeni, care își conslidează, astfel, poziția a III-a a clasamentului.

Bihorenii și-au adjudecat toate sferturile în meciul cu argeșenii, câștigând cu 23-19 primele zece minute și cu 18-16 pe următoarele zece, fapt care a făcut ca în pauza mare tabela de marcaj să indice un avantaj de șase puncte pentru gazde, scor 41-35.

Principalul marcator al trupei lui Cristian Achim a fost Muhamed Pasalic, cu 19 puncte. L-a urmat în de-aproape Andrei Mandache, cu 18 puncte. De la argeșeni, cel mai eficace a fost Agafonov, cu 20 de puncte, în timp ce Person a marcat 12.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *