Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au părăsit competiția Cupa României


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au pierdut meciul de joi seara din semifinalele Cupei României de la Sibiu și au părăsit această competiție.

Jucătorii orădeni i-au avut ca adversari pe cei de la BC Mureș Tg. Mureș, în fața cărora au cedat cu scorul de 71-81, după ce în marea majoritate a timpului au fost conduși pe tabela de marcaj. De altfel, toate cele patru sferturi ale partidei au fost adjudecate de mureșeni, cu 17-14, 25-24, 19-17 și 20-16.

Principalul marcator al CSM CSU în această partidă a fost Martin Zeno, autor a 21 de puncte. El a fost urmat de Bogdan Țîbîrnă, cu 11, Andrei Mandcahe, cu 9, Muhamed Pasalic, cu 8 și Uros Lucic, cu 7 puncte.

De la mureșeni, Goran Martinic a fost cel mai eficace, cu 19 puncte, în timp ce Lamarcus Reed a înscris 14 puncte, orădeanul Lazar Laszlo 10, iar ex-orădeanul Rade Markovic, 9 puncte.

În cealaltă semifinală a Cupei României, de joi de la Sibiu, U BT Cluj a învis Steaua CSM Eximbank București, cu scorul de 88-75 și va disputa finala, vineri, în compania mureșenilor.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *